پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن


پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن در 45اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل
تعداد صفحات45
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع
توضیحات کامل

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن در 45اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

فهرست مطالب:

مهمترین تغییرات بعد از کشتار 
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)
گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)
ویژگی های گوشت تازه
جمود نعشی
مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم)
کوتاه شدن در اثر سرما
چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت
گوشت خام
اصول نگهداری فرآورده های ( گوشتی)
عمل آوری (curing)
دودی کردن (smoking)


توضیحات بیشتر و دانلود


صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


http://topmatlab.ir/?p=1208